Livrare gratuita la comenzile in valoare de peste 350 Lei!

Geluri

Comparare Produse (0)
CAPAT FREZA 5IN 1  CARBID
-13%

CAPAT FREZA 5IN 1 CARBID

80,00 lei 70,00 lei -13%

rating

5 IN 1 Freza carbideCapatul de freza din carbid de culoare mov se foloseste pentru pilirea excesului de material si pentru finisarea materialului are varful putin rotunjit pentru a fi in siguranta. Este foarte rezistent, putand fi dezinfectat cu solutii speciale si sterilizat termic. Recomandat..

CAPAT FREZA CON MIC CARBID
-33%

CAPAT FREZA CON MIC CARBID

30,00 lei 20,00 lei -33%

rating

Capatul de freza din carbid de culoare albastrase foloseste pentru pilirea excesului de material de sub varful liber, cat si pentru finisarea materialului are varful putin rotunjit pentru a fi in siguranta . Este foarte rezistent, putand fi dezinfectat cu solutii speciale si sterilizat termic. ..

Clenser FOX
-25%

Clenser FOX

20,00 lei 15,00 lei -25%

rating

Clenser FOX - este o soluție concepută pentru îndepărtarea stratului lipicios după polimerizare. Acesta trebuie utilizat pe etapele finale ale procesului de cosmetizare a unghiilor cu gel sau oja semipermaneta. FOX Cleanser îndepărtează stratul lipicios, lasand perfect unghiil..

F.O.X Acryl Gel
-14%

F.O.X Acryl Gel

70,00 lei 60,00 lei -14%

rating

F.O.X Acryl Gel este un produs modern conceput pentru modelarea, corectarea și întărirea plăcii  unghiale. Combină cele mai bune proprietăți ale acrilului și gelului. Atunci când este aplicat pe placa de unghii, aceasta nu se răspândește și creează o suprafață perfectă. Consist..

FOX Nail Prep
-25%

FOX Nail Prep

20,00 lei 15,00 lei -25%

rating

FOX Nail Prep - este o soluție concepută pentru a fi utilizată pentru pregatirea unghiilor înainte de acoperire. Această soluție trebuie utilizată pentru degresarea și deshidratarea suprafeței unghiilor, care este o parte crucială a procesului de acoperire cu lac semipermanent&nb..

Gel Metalic 8ml
-60%

Gel Metalic 8ml

25,00 lei 10,00 lei -60%

rating

Paint UV Gel  8ml – Metallic Important: GELUL trebuie întărit cu lampă  LED sau UV.Gel gros pentru decoraţiuni de lungă durată. Acest gel nu se contractă în timpul uscarii, nu se dizolvă, iar cel mai important este că este foarte pigmentat.Ne permite să creăm decoraţiun..

Gel Spider
-50%

Gel Spider

20,00 lei 10,00 lei -50%

rating

Spider Gel 10m l este produsul ideal pentru un nail art rapid si de efect.Textura vascoasa si elastica a gelului permite trasarea liniilor fine si drepte, de mare precizie. Culorile puternic pigmentate si cu grad mare de acoperire sunt perfecte pentru orice tip de manichiura si pedichiura. ..

SERVETELE DEGRESANTE
-75%

SERVETELE DEGRESANTE

20,00 lei 5,00 lei -75%

rating

Servetele de curătare a unghiilorInformații despre produs:Destinat degresarii unghiilor inainte aplicari lacului, ojei semipermanente sau gel.Atenție: nu puteți îndepărta lacul de unghii sau gelul de unghii.Avantaje: ușor de utilizat, unghii curate, ecologice, nu dăunează unghiilor.Setul co..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)