Clientul  poate returna produsele achiziționate în următoarele situații:

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cădea în sarcină consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Clientul este obligat să notifice S.C. BARBARA COSMETIC S.R.L. intenția să de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare (email: barbara_lash@yahoo.com) sau o data cu rambursarea produsului, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

În cazul rambursării contravalorii produsului, această se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data recepționării produselor, prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitată de către client, nu se rambursează.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

* Clientul se obligă să returneze produsele într-o stare impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreună cu accesoriile/cadourile gratuite, în ambalajul original la sediul S.C. BARBARA COSMETIC S.R.L., Str. Bulevardul Lacul Tei, Nr. 113, sector 2, București, România, impreună cu factura pentru produsele pe care le returnați.