Livrare gratuita la comenzile in valoare de peste 350 Lei!
 Ce este Blefarita?
Ce este Blefarita?

Blefarita: sfaturi și remedii pentru ameliorarea inflamației pleoapelor

Blefarita este în general de natură cronică, ceea ce înseamnă că afecțiunea persistă mult timp, cu episoade repetate grave și perioade de remisie între ele.

Read more
Curiozitate maximă. Istoria extensiilor de gene
Curiozitate maximă. Istoria extensiilor de gene

O mare parte din stilul și modă au o istorie lungă și interesantă. Machiajul, îngrijirea părului și îngrijirea tenului se întorc în secole și au făcut parte din societatea umană mult mai mult decât cred majoritatea oamenilor. Istoria extensiilor genelor este deosebit de interesantă și datează mult mai mult decât majoritatea presupun.

Istoria extinderii genelor: anii 1800


Read more
Cleanser, Primer si Accelerator. Când le folosim?
Cleanser, Primer si Accelerator. Când le folosim?

Cleanser-ul reprezintă primul pas în procesul de pregătire a genelor naturale. Este conceput pentru a le degresa și a îndepărta impuritățile, particulele de praf și reziduurile produselor cosmetice. Vitamina C din unele Cleansere ajută la întărirea genelor naturale, așa că dacă aveți de ales între un Cleanser cu Vitamina C și unul fără, vi-l recomand pe primul. Îl găsiți pe eva-lashes.ro la un preț de 50 lei .


Read more
Laminarea genelor. Etape
Laminarea genelor. Etape

Laminarea genelor BARBARA este o procedură de întărire, îngroșare, colorare și
luciu de genelor.

Solutiile prin care se efectuează procedura conțin substanțe nutritive. Acest lucru ajută sa
măriți volumul genelor, sa le facem mai sănătoase și tari .
Efectul genelor curbate durează mai mult de patru săptămâni, în funcție de viteza de creștere a genelor poate dura până la trei luni.

Read more
Totul despre cresterea si regenerarea genelor
Totul despre cresterea si regenerarea genelor

Genele, ca orice fir de par, e normal sa cada si sa fie inlocuite de alte fire noi. Produsele mascara sau folosirea clestelui de intors genele poate accentua caderea acestora. Este important de stiut ca genele au un ciclu de crestere diferit fata de firele de par de la nivelul scalpului. In afara de rolul mecanic de protectie al ochiului acestea sunt considerate un simbol al frumusetii fiind poate cea mai atractiva parte de la nivelul fetei.

Ciclul de viață al genelor noastre naturale este în medie de 60-90 de zile, sunt și persoane norocoase al căror ciclu poate depăși 100 de zile.


Read more
Rainbow Extensii gene este noua tendință de infrumusețare despre care ar trebui sa aflați.
Rainbow Extensii gene este noua tendință de infrumusețare despre care ar trebui sa aflați.

De indată ce am văzut rezultatul extensiilor de gene colorate, am știut că avem nevoie de ele în viețile noastre cât de repede și se pare că tendințele colorate sunt un ”must have”.
Ceea ce este important este faptul că genele colorate și extensiile genelor colorate sunt secretul pentru a vă face ochii cât mai atrăgători.
Sincer, când am văzut pentru prima oară această tendintă care domină Internetul, nu eram atât de convinsă că aș vrea vreodată să adaug în firele de gene culori de curcubeu, dar după cum se dovedește, în afară de a fi o opțiune foto, pot face multe pentru aspectul tău, poate chiar mai mult decât tubul tău de rimel.

Read more
TOTUL DESPRE ADEZIVUL BARBARA
TOTUL DESPRE ADEZIVUL BARBARA

Adezivele oferite de noi pot fi folosite in saloanele de infrumusetare. Va punem la dispozitie urmatoarea gama de adezive:

a. Adezivul Start este recomandat pentru incepatori, are o textura lichida si prezinta o uscare rapida de 2-3 secunde.

b. Adezivul Elegant are o textura vascoasa, este indicat pentru incepatori iar timpul de uscare este de maxim 2 -3 secunde.

c. Adezivul Effect este potrivit atat pentru începători cat si pentru persoanele care se afla la un nivel intermediar si in plus are o textura lichida avand un timp de uscare de 2 secunde.


Read more
Ingrijirea extensiilor de gene
Ingrijirea extensiilor de gene

Extensiile de gene fir cu fir sunt una dintre soluțiile salvatoare careau îmbunătățit viața multor femei. Exista insa niste reguli de intretinerea genelor fir cu fir.

Adezivul este un component important in aplicarea genelor fir cu fir. Sunt adezivi pentru tehnici de volum sau pentru design de ocazii speciale, pentru lash artisti incepatori, avansati si profesionisti. Alege adezivul in functie de timpul de uscare si umiditatea la care trebuie sa lucrezi. Pe langa ingredientele comune, acesta trebuie sa contina elemente care ajuta la o fixare usoara si indelungata. Daca adezivul nu le contine, cyanoacrylatul (componentul principal al adezivilor pentru extensii de gene fir cu fir) va forma o legatura foarte fragila pe geana naturala, iar rezultatul va fi caderea prematura a extensiei.

Read more
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)